Uw vertrouwde fysiotherapeut in West-Brabant, Zeeland en Goeree-Overflakkee

Welkom op de site van Fysiotherapeutenpraktijk JOFIB: een organisatie met meerdere vestigingen in Brabant, Zeeland en Goeree-Overflakkee

Vanaf deze maand werkt JOFIB intensief samen met FysioHolland. Als grootste aanbieder van fysiotherapie in Nederland brengt FysioHolland in die samenwerking hoogwaardige en vernieuwende fysiotherapie in. Door de samenwerking wordt ons zorgaanbod verder geprofessionaliseerd en uitgebreid. Klik hier voor meer informatie over de samenwerking.

JOFIB heeft een groot aantal fysiotherapiedisciplines in huis:
Door op het kopje praktijk zoeken te klikken ziet u in een oogopslag welke geregistreerde verbijzonderingen wij in huis hebben.
Sinds 1 januari 2014 zijn wij ook gevestigd in het Medisch centrum Nieuw Gastel te Oud-Gastel en op het eiland Goeree-Overflakkee te Middelharnis, Oude Tonge, Dirksland, Sommelsdijk en Stellendam.

Daarnaast heeft JOFIB met zijn JOFIB Flexteam de kracht om flexibel te ont-zorgen. De cliënt krijgt de paramedische zorg die nodig is om te herstellen, te revalideren of om `gewoon` optimaal te kunnen functioneren. De cliënt is dan verzekerd van de best mogelijke zorg en heeft er geen omkijken meer naar!


Maak een afspraak

Wilt u door ons gebeld worden? Of heeft u liever contact via e-mail?

Praktijk zoeken

Welke praktijk ligt het dichtst bij? Of waar kan ik terecht met mijn specifieke vraag?

HKZ Gecertificeerd HCA Gecertificeerd JOFIB Fysiotherapie 2011-2015 • Kaymill Design & Web